Wij zijn er nog al trots op dat DJECO onze hofleverancier in speelgoed is. Sinds 2010 hebben wij met toeters en lof trompetten dit prachtige merk speelgoed toegevoegd aan ons assortiment. Dat ging niet zomaar, het was vooral eentje van de aanhouder wint en gelukkig is dat een eigenschap die wij bezitten.

Elk jaar werd het DJECO speelgoed assortiment uitgebreid binnen 4 jaar is het assortiment speelgoed flink gegroeid of uit de kluiten gewassen. Als je je bedenkt dat wij misschien maar 15% van het hele DJECO speelgoed assortiment verkopen dan vallen die 250 DJECO artikelen best mee. Nee het is helemaal niet moeilijk om heel veel artikelen in te kopen, maar daar ligt niet onze kracht, onze kracht is dat wij voor jou voor selecteren en alleen de allermooiste en meest bijzonder DJECO parels voor jou selecteren.

Elk jaar brengt DJECO een fantastische catalogi uit, vol met het mooiste speelgoed!  het zijn er inmiddels 3 die wij verslinden bij binnenkomst. Het is een prestatie om elk jaar met zoveel vernieuwing te komen, zoveel kwaliteit kan bieden en altijd met vernieuwende illustratoren werkt- dan ben je met recht een hofleverancier, eentje met een gouden randje.

En wat bracht DJECO ons in het najaar van 2014?


DJECO Woonaccessoires


1- DJECO Sneeuwbol lamp hertje of ballerina 
Dit is een lamp die je als klein meisje zelf ook had gewenst, het magische van een sneeuwbol gecombineerd met een nachtlamp die van kleur wisselt en na 2 uur vanzelf uitgaat. Schudden is niet nodig, als je de lamp aanzet gaan de sneeuwvlokken vanzelf bewegen. Deze betoverende lamp verdient een prachtige plek op de kinderkamer.

2- DJECO geheimen kastje Garden in Bloom
Een houten kast met een geheim laatje voor je diepste geheimen of kostbaarste spulletjes. Het kastje is een tafelmodel met 2 deurtjes en 3 lades.  Je zet het kastje op een bureau of gewoon in de kinderkamer als mooie en functionele accessoire.

 

3- DJECO spaarpot Under my Wing
Wat een lieve moeder vogel met een kleintje onder haar vleugel. Deze DJECO spaarpot "under my wing" is met de hand beschilderd met onderop een rubberen sluitdop. Wij vinden dit een prachtig kraamcadeau. Welke kersverse moeder raakt er niet vertedert van dit plaatje...


DJECO Speelgoed

4- Nieuwe prinsessen van Arty Toys Djeco
Er zijn een aantal nieuwe prinsessen bijgekomen oa Barbara en haar zwaan, die niets liever doet dan met haar zwaan te dobberen in het zwanenmeer. Er is heus kasteel 12 prinsessen en 1 prins.
 

5- DJECO Magnimo magneten
42 houten DJECO magneten in een mooie bewaardoos, deze magneten zijn echt geweldig voor kleine kinderen, in een mum van tijd kennen ze 42 verschillende dieren. Het favoriete speelgoed van onze jongste kinderen.

6- DJECO 3D puzzel Enzo & Cie
Een houten 3D puzzel waarmee met 2,3 of met 4 stukken een van de Enzo & Co beesten puzzelt.  Gemaakt van hout en ook nog eens heel fijn om mee te spelen dus puzzelen en spelen in één.

DJECO Spellen

7- DJECOJumpy - vlooienspel
Een van de bestsellers van DJECO is in een nieuw jasje gestopt. Met wat meer opstakels, grotere kikkers en een kleinere vijver is het nieuwe Jumpy spel moeilijker geworden. Jumpy is echt een spel voor alle leeftijden, altijd goed als verjaardagscadeau.

 


8- DJECO Flora Color - familiespel
Een familiespel waarin 4 IJverige bloemisten zich haasten zich om boeketten te maken, maar let op dat de anderen niet je bloemen stelen. Het haasje dat als eerste zijn boeket bij elkaar gespeeld heeft is de winnaar! Het spel is super mooi vormgegeven en zal zeker in de smaak vallen bij meisjes.9- DJECO spel Batameuh
DJECO kaartspel Batameuh, een spel waarbij de boerderijdieren tegen de wilde dieren spelen....

DJECO spel Batameuh


DJECO creatief

10- DJECO Krimpe Dinkie
Het is lang geleden maar net zo leuk als toen, krimpie dinkie werd door DJECO wel in een heel bijzonder nieuw jasje gestoken. Je kleurt het papier, even de oven in en ze zijn 7 x kleiner geworden.
Er zijn bijoux setjes en speelsetje met popjes.

11- DJECO easy origami
 Onze kinderen zijn gek op vouwen, muizentrappetjes, kikkers, bootjes een stukje papier tover je zo tot wat moois. Deze nieuwe origami is wel extra mooi omdat de blaadjes dubbelzijd geprint zijn en de dieren echt tot leven komen. Leuk om samen te vouwen of tijdens een kinderfeestje

12- DJECO vouwkleurplaten
Ze blijven leuk, in elkaar gevouwen denk je te weten wat het is en als ze ze uitvouwt komt de verrassing. 

Kortom: het valt niet mee je favoriete speelgoed uit te kiezen. Kijk gerust bij de categorie speelgoed in onze shop voor nog veel meer ideeen!