Alleen de naam klinkt al zo heerlijk luxe en Frans, je droomt al weg naar Parijse bakkerijtjes en schattige slaapkamertjes met blauwe luikjes bij het raam. Of heb ik dat alleen? Zo ver is het niet van de werkelijkheid want dit nieuwe Franse merk betekend letterlijk ‘kers op de taart’. En wat is de kers op de taart van een kinderkamer? Precies, mooi beddengoed!

 

MIX & MATCH

Het leuke van dit beddengoed is dat je kunt mixen en matchen, alle onderdelen zijn apart te koop. Kies bijvoorbeeld voor een dekbedovertrek in een mooie kleur of print en daarbij een kussenhoes en hoeslaken in een andere print. De kleuren zijn zacht maar ook een tikkeltje gewaagd, perfect voor in de kinderkamer.

 

ORGANISCH KATOEN

Alle kleuren passen mooi bij elkaar, je kunt dus ook afwisselen met verschillende combinaties, hoe leuk is dat? Het beddengoed van La Cerise Sur Le Gateau is ook nog eens superfijn en van mooie kwaliteit. Alle overtrekken zijn gemaakt van 100% organische percal katoen, heerlijk zacht en wordt bij elk gebruik nog fijner.

 

MOOI EN VERANTWOORD

La Cerise Sur Le Gateau produceert op een duurzame manier, met hart voor de planeet en de mensen met wie ze werken. Het beddengoed wordt gemaakt in Portugal door mensen die hun vak al generaties lang vol passie uitvoeren, zij weven van organische katoen. La Cerise Sur Le Gateau heeft zorg voor mens en omgeving, dit maakt het een mooie en verantwoorde keus met een stijlvolle uitstraling.

 

La Cerise Sur Le Gateau sfeer