Noodoll, 1 van onze lievelingen...! Vraag je onze oudste dochter naar haar lievelingsknuffel, dan komt ze met een Noodoll knuffel op de proppen. Gekocht van haar zelfgespaarde geld. Haar knuffel van Noodoll staat prachtig op haar kinderkamer. Nu, 3 jaar later, zijn de knuffels en wolkenkussens van Noodoll niet aan te slepen. Dankzij fijne bloggers en Instagram maakten steeds meer mensen kennis met de -toch wel een beetje gekke- wereld van Noodoll. Met namen als Ricecracker en Ricecarrot kun je ook heel wat verwachten van deze knuffels natuurlijk. Speelgoed met een knipoog, wij zijn er dol op.
De kinderkameraccessoires en knuffels van Noodoll zijn ook heel geschikt als kraamcadeau. Zo'n prachtig wolkenkussen als accessoire op kinderkamer en je hebt weinig anders meer nodig. Ben je op zoek naar meer kraamcadeau-ideeen? Wij hebben een aparte categorie in onze shop. 

De knuffels en wolkenkussens zijn gemaakt van hele zachte fleece, en (Hoera! Hoera!) ze mogen in de wasmachine. Wel stiekem natuurlijk, want in de ogen van een kind hoort een knuffel daar niet thuis!