Vloerkleden voor kinderkame je vindt een uitgebreidt assortiment vloerkleden online bij PSikhouvanjou. Ronde vloerkleden, rechthoekige vloerkleden en natuurlijk vloerkleden met dieren of in de vorm van de een dier of een wolk.
De vloerkleden staan gesorteerd op kleur, formaat en dessin.  Een vloerkleed is de perfect kinderkamer accessoire om warmte, kleur en sfeer toe te voegen aan de babykamer of kinderkamer.

                        vloerkleed kinderkamer babykamer

In ons assortiment vloerkleden zwart wit vind je onder andere mooie ronde vloerkleden van KidsDepot en OYOY mini. Ook Bloomingville maakt prachtige ronde vloerkleden.

 

                                                OYOY mini vloerkleed rond alfabet   OYOY mini vloerkleed rond alfabet

 

                                                 OYOY mini adventure vloerkleed            OYOY mini adventure vloerkleed

 

Je vindt bij ons online ook kleden waar je ook nog op kan spelen met bergen, dieren of wegen. Pak je favoriete speelgoedauto of diertjes, en je zorgt voor uren speelpleizer in de kinderkamer. Kies je favoriete vloerkleed op materiaal  in verschillende kwalitieiten van katoen, wol tot Jute vloerkleden. Goedkope vloerkleden maar ook hele rijke en zware vloerkleden.

Wij kiezen elk seizoen met zorg uit de nieuwste collecties vloerkleden van o.a. OYOY mini, Kids Concept, KidsDepot, Ferm Living, Bloomingville en House of Rym.