Maak kennis met DEUZ, prachtige kinderkamer accessoires uit Frankrijk. Weer een familiebedrijf, daar zijn wij (en Frankrijk blijkbaar ook) dol op! 2 zussen, Marie en Charlotte. De 1 een globetrotter die op zoek is naar de beste producenten en het brein achter het bedrijf. De ander is de ontwerp-moeder, tekent, knipt en plakt de prachtige ontwerpen in elkaar.

#welovecolor! Op het PSikhouvanjou instagram account kom je deze hashtag heel vaak tegen. En dat is precies te reden dat wij , voor een tweede keer, verliefd werden op de prachtige kinderkamer accessoires van DEUZ. Na de speelkleden vielen wij deze keer voor de tipi tenten en de opbergmanden. Wat vooral opvalt aan de kinderkamer accessoires van DEUZ is de kwaliteit en het kleurgebruik. Voor hun producten maken zij gebruik van organisch katoen van hoge kwaliteit. Dat zie je en dat merk je. Het hout wat zij gebruiken wordt vervaardigd door een vakman met hout dat in de lokale bossen duurzaam wordt verkregen. De mensen achter DEUZ houden bij het produceren van hun kinderkamer accessoires rekening met de toekomst van onze kinderen en gebruiken alleen duurzame materialen met het oog voor de aarde.

Kortom; de DEUZ tipi tent berg je na gebruik op zolder op om daar te laten liggen voor de volgende generatie. Nu alleen nog besluiten voor welk van de 4 prachtige dessins je gaat kiezen...