DJECO speelgoed online de grootste collectie

Sorteren

Filteren

Filters

Filteren

670 producten gevonden

DJECO speelgoed, puzzels en spelletjes

Online het mooiste DJECO speelgoed, puzzels, spelletjes en knutsel + creatief speelgoed. DJECO is al meer dan 12 jaar ónze hofleverancier van speelgoed, ze blinken uit in de combinatie van kwaliteit, illustraties, kleuren en verpakking.

DJECO speelgoed

DJECO heeft zijn speelgoed collectie flink uitgebreid met een grote collectie baby speelgoed zoals duwfiguren, houten rammelaars en maracas. Dit nieuwe baby speelgoed wordt veel gegeven als kraamcadeau betaalbaar en mooi! Elk jaar werken ze samen met nieuwe illustratoren en ontwikkelen ze nieuw DJECO speelgoed wat alle kinderen uitdaagt.

DJECO puzzels 

Puzzelen met DJECO, van houten puzzels voor jonge kinderen tot dieren puzzels in unieke vormen dozen met puzzelstukjes van 9 tot wel 1000 stukjes. DJECO heeft puzzelen opnieuw op de kaart gezet. 

Vanaf 1 jaar heeft DJECO houten dieren puzzels met grote puzzelstukken, vanaf 2 jaar zijn er puzzels met 24 stukjes, de best verkochte puzzel is de primo puzzel met 3 dieren puzzels in thema zee en bosdieren.
Vanaf 16 tot 24 stukjes zijn er DJECO vormenpuzzels in de vorm van een olifant, panda een coole draak of een ridder. De leerzame observatiepuzzels starten vanaf 3 jaar met 35 stukjes en ze gaan door 200 stukjes voor kinderen tot 6 jaar.

Het echte puzzelen is begonnen, de afbeeldingen worden moeiijker en de puzzelstukjes kleiner. Kinderen vanaf 4 jaar worden uitgedaaid met een vormenpuzzel of obersvatiepuzzel met 54 stukjes, vanaf 5 jaar worden het aantal stukjes uitgebreid naar 100 of 200 stukjes. Nieuw voor deze leeftijd zijn de extra lange puzzels van bijna 1 meter, deze moet je als puzzelaar echt gelegd hebben.

Is je hele familie gek van puzzelen gaan dan samen aan de slag met de DJECO 1000 stukjes puzzels, deze zijn ook bijna 1 meter lang. Ook geweldig als cadeautip, geef een bijzondere DJECO puzzel cadeau.

DJECO spellen

DJECO spellen die onze kinderen het allerliefste spelen, van kaartspellen tot bordspellen. Een uitgebreide keuze aan kaartspellen: het bekende zwarte pietenspel, educatieve kaartspellen waarbij kinderen cijfers, letters en woorden leren, kwartetten en spellen met dieren en geluiden en zelfs wie het best kan liegen!

De bordspellen beginnen al vanaf 2.5 jaar, hoe leuk is het om de DJECO little met je kleintje te spelen. DJECO eduludo spellen zijn educatief en leerzaam en stimuleren oa ruimtelijk inzicht en logisch denken.
Kies jouw favoriete DJECO spel passend bij de leeftijd van jouw kind. 

DJECO knutselen

Sinds 2006 heeft DJECO creatief speelgoed een eigen naam, Design By, voor alle kinderen die houden van knutselen en kleuren, DJECO stimuleert kinderen al vanaf jonge leeftijd hun artistieke kant te ontwikkelen.
Hoe jong? Al vanaf 1.5-2 jaar biedt DJECO knutselsets met magisch kleuren, vingerverf, stempelverf, klei en krijtjes voor kleintjes. 
Met de complete knutselpakketten kan je kind meteen aan de slag, welkom in de magische creatieve wereld van DJECO: gekleurd zand en folie , verven of nummer, mozaieken, papier vouwen, collages en krasfolie.
De artistic knutselpakket dagen oudere kinderen uit van aqua beads, diamonds paints tot krimpfolie of ook wel krimpie dinkie. 

Muziekdoosjes van DJECO

Een van de bestellers van DJECO is toch wel de muziekdoosjes, ze zijn er in zoveel verschillende varianten met allerlei verschillende muziekjes. Een muziekdoos om naar te luisteren wanneer je het doosje open maakt begint er een poppetje te draaien en een muziekje te spelen. De DJECO muziekdozen vind je bij de muziekinstrumenten.

DJECO Animambo muziekinstrumenten

Met de Animambo collectie klinkt er muziek in in huis! Kinderen houden van muziek maken en het is goed voor kun ontwikkeling. DJECO muziekinstrumenten zijn kleurrijk, illustratief en ze klinken als muziek in jouw oren.
Met een trommel, piano, gitaar en zelfs een keyboard voor de mooiste beats vorm jij een orkest, kies jouw favoriete muziekinstumenten nu online. 

DJECO speelgoed sinds 1954

DJECO speelgoed bestaat sinds 1954 en is opgericht door Véronique Michel-Dales, zij bedacht educatieve spelletjes voor haar dochter zoals domino en lotto en ze is haar tijd ver vooruit. In 1960 wint DJECO allerlei prijzen voor hun spellen maar toch zet de groei niet door. Het is uiteindelijk zoon Frederic die in 1997 besluit om een nieuwe weg in te slaan en hij ontwikkelt het Franse speelgoedmerk flink door en breidt de collectie uit.

DJECO is het grootste speelgoedmerk wat wij in ons assortiment verkopen. Ook benieuwd hoe DJECO werkt? Kijk dan dit inspirerende filmpje.


    Filters

    Filteren