Nieuw in onze collectie zijn de Eef Lillemor bordjes, kommetjes, bekers en bestekjes. Allemaal gemaakt van bamboe melamine. Bamboe melamine is ruw en heel geschikt voor kinderhanden. Natuurlijk BPA-vrij en geschikt voor de vaatwasser.

                     Eef Lillemor bamboo melamine KOALA

Eef Lillemor, 1 van de merken voor de kinderkamer die wij al een hele tijd met veel liefde en plezier in onze shop verkopen. De posters van Eef Lillemor zijn inmiddels niet meer weg te denken van het internet, haar illustraties herken je uit duizenden en tegelijkertijd zorgt hun eenvoud dat ze bij iedereen in de smaak vallen. De posters van Eef Lillemor sieren menig kinderkamer in Nederland maar ook ver over de grens! De panda van Eef ken je vast, net zoals haar Love you to the moon posters (1 van onze bestsellers) maar wist je dat Eef Lillemor ook geweldige rugzakken maakt? Zo loop je zelfs op het schoolplein met haar mooiste creaties rond!

                          Eef Lillemor bamboo melamine rainbow

Toen wij op zoek gingen naar een illustrator om mee samen te werken voor de Petit Monkey nachtlampjes was Eef Lillemor dan ook een naam die direct bij ons opkwam. Eef Lillemor - of Eva Brunner, zoals de ontwerpster achter dit merk eigenlijk heet - had precies de sfeer en uitstraling die wij zochten. Een fijne (en zoete) samenwerking was geboren. Inmiddels voeren wij een groot aantal producten van Eef Lillemor en zullen wij ons assortiment posters en ansichtkaarten natuurlijk altijd up-to-date houden met de nieuwste collecties!