Het trouwseizoen is weer begonnen, dat merken wij aan het grote aantal honeycomb bol bestellingen dat hier wekelijks de deur uit gaat. Hoog tijd om een blog te wijden aan 1 van onze favoriete onderwerpen: de versiering op je bruiloft.

Deze zomer ben ik 5 jaar getrouwd met mijn grote liefde. Uren, dagen, weken speurde ik op internet naar alles wat ook maar enigzins met trouwen te maken had. Een jaar lang dacht ik maar aan 1 ding: onze perfecte trouwdag.
Op amerikaanse blogs zag ik prachtige papieren bollen voorbij komen. Ze werden gebruikt als decoratie en ik was er direct verliefd op. Honeycomb balls, honeycomb bollen in het nederlands waren in Nederland vrijwel niet te verkrijgen. Alleen een regenboog variant in een feestwinkel, maar dat matchte natuurlijk niet met DE jurk. 
Uiteindelijk heb ik de honeycomb bollen in Amerika besteld en heb ik er -naast de vrachtkosten- een vermogen aan uitgegeven. Elke cent meer dan waard, onze bruiloft werd onze mooiste dag.(en dan heb ik het nog niet over de 150 papieren lunchdoosjes, ook uit Amerika, een bruid-to-be maakt rare sprongen.) 

     

Een sprongetje in de tijd, 2 jaar later: tijdens mijn sollicitatiegesprek werd ik rondgeleid en daar stonden ze: Honeycomb bollen in alle kleuren van de regenboog!! Ik heb nog net niet gegild: "Waar waren jullie toen ik ging trouwen!!" want ik wilde mijn droombaan natuurlijk niet mislopen vanwege een hysterische bui. (Toen het contract getekend was heb ik het natuurlijk ingehaald)
Omdat je de bollen makkelijk in- en uitvouwt, je sluit ze met een paperclip, zijn ze geschikt om keer op keer te gebruiken.Onze honeycomb bollen hebben inmiddels 20 verjaardagen dienst gedaan als decoratie, hebben de bruiloft van een lievelingsjuf, een vriendin en een bekende mogen sieren en nog altijd word ik blij als ik ze uit de kast haal. 

De PomPoms zijn inmiddels ook helemaal ingeburgerd. Mooi als decoratie op je trouwdag maar niet zo goed te hergebruiken. Eenmaal gevouwen krijg je de PomPoms niet meer opgevouwen. Daarom worden de PomPoms voornamelijk gebruikt als decoratie in een kinderkamer of mooi voor het raam of op een ander vast plekje in huis.