Verrukt waren wij toen er maanden geleden een pakketje binnenkwam; 2 hangers van het geweldige merk Red Hand Gang. Handgemaakte kinderkleding hangers. Wij zouden deze hangers dolgraag aan onze klanten verkopen en zo kwam de samenwerking met Abi tot stand. Afgelopen maandag stopte eindelijk de vrachtwagen vol hangers voor onze deur. De chauffeur vroeg om een heftruck en die leende hij bij onze buurman! Inmiddels zijn er al een heleboel dozen vol met de mooie kinderkameraccessoires onderweg naar Australië, Zweden, België en Amerika. 

Voor je mooiste sjaal, je favoriete ketting (of die van je dochter.) Voor een mooie jurk, een eerste, tweede, of derde pakje. Al je mooiste accessoires hang je voortaan in het zicht met de prachtige Red Hand Gang kinderkleding hanger. Er is alleen 1 probleem... Hij is te mooi om in de kast te hangen.

De kinderkleding hanger is gemaakt van berkenhout en we hebben 3 varianten. Pink, mint en zwart, dus er zit vast een kleurtje bij voor bij jou op de (kinder)kamer. Op de achterkant is het logo gelaserd. Elke kinderkleding hanger zit verpakt in een mooie witte cadeaudoos, je kunt hem dus perfect cadeau geven!

  

        

  

Vraag jij je inmiddels ook af waarom er niet meer van zulke mooie kledinghangers zijn? Onze nieuwe hangers smaakten naar meer dus gingen wij op zoek naar meer mooie varianten. Binnenkort verwachten wij de prachtige wolkenhangers, ook in verschillende kleuren. Zeg nou zelf, elke kinderkamer schreeuwt toch om zo'n mooie accessoire?