Le Toy Van, prachtig houten speelgoed om de leukste rollenspelen mee te spelen. Le Toy Van blinkt met hun Honeybake lijn; houten versies van keukengerei. Perfect om vadertje en moedertje mee te spelen of om een houten keukentje mee aan te kleden. Mix beslag met de Le Toy Van mixerset, bak een broodje in de broodrooster en je nepontbijtje is klaar. Topstuk is de Le Toy Van wasmachine, een pastelkleurige wasmachine die dankzij een boel details goed is voor uren speelplezier.Onze bestsellers van Le Toy Van begrijpen wij heel goed. De lekkerste ijsjes, cake, cupcakes en een prachtige verjaardagstaart. Het een nog lekkerder dan het ander. Pas op dat je er niet stiekem toch je tanden in zet, deze prachtige etenswaren zijn helaas gemaakt van hout. (Wel goed voor de lijn, dus schuif gerust aan bij het theekransje van je zoon of dochter.)

le toy van woodlander racele toy van woodland races allemaal

 

Voor de allerkleinsten heeft Le Toy Van de Petitlou lijn. Onze nieuwste aanwinsten uit deze lijn zijn de Le Toy Van woodland racers, grappige dieren in rare racewagentjes.  Wat dacht je van Le Toy Van woodland racer mier, een mier in een potlood, of een Le Toy Van woodland racer rabbit, een muis die rondrijdt in een wortel. De Le Toy Van Forest stacker is een bestseller, een super cadeau om mee te spelen en de vrolijke diertjes zijn mooi om naar te kijken.

 

               

De Le Toy Van klok blink uil is onze grote wijze vriend. Leer klokkijken met deze mooie uil. En heb je er genoeg van? Dan doe je zijn oogjes dicht. Topstuk uit de Petitlou collectie is toch wel Le Toy Van mama bear tunnel puzzel. Een mooie vormenpuzzel waar je ook mee kunt spelen. Maak een holletje voor mama beer en haar kleintje, en speel lekker verder met je dierenvrienden. 

Le Toy van Mama Bear puzzel

 

Nieuw in onze collectie is de Le Toy Van Marktkraam. Een prachtige kraam om winkeltje mee te spelen.