Miniwoo kinderkamer accessoires, wat worden wij blij van dit nieuwe merk! Prachtige houten kinderkamer accessoires zoals lampen, krukjes en opbergbakken. 
Mini woo krukje wolk 

Tijdens het uitpakken van al het moois hadden wij meteen een grote favoriet. Miniwoo houten lamp beer. Het lijkt wel of deze lamp zo uit ene kinderboek gestapt is. Zijn houding en de uitgefreesde delen, je kan niet anders dan meteen van hem houden. Leuk voor op een nachtkastje maar misschien eerst maar eens een tijdje in de woonkamer. 

 Miniwoo lamp beer

De krukjes van miniwoo zijn echte schatjes. 22 cm dus ideaal voor de allerkleinsten. Leuk als tafeltje naast het bed of in de speelhoek. Al staat een kopje koffie ook wel erg leuk op de wolk. Ook de krukjes zijn niet alleen leuk voor in de kinderekamer maar komen in de woonkamer of speelhoek goed tot hun recht. 

Miniwoo krukje beer

 

De opbergbakken van Miniwoo zijn zo grappig. Kies uit de beer, cat of rabbit. Kun je niet kiezen? De opbergbakken passen allemaal op elkaar. Een stapel grappige beesten maakt van opruimen (bijna...) een feestje! Functioneel en vrolijk, dat past heel goed bij PSikhouvanjou. 

Miniwoo opbergbakken