Oli & Carol origami bootjes, 1 van de beste kraamcadeautjes in onze webshop. Mooi en gemaakt van natuurlijke materialen. De badspeeltjes en  bijtspeeltjes zijn niet alleen leuk om in te bijten maar ook erg mooi op de babykamer.
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder een aantal nieuwe! Wit, mint, nude en geel, voor elke baby zit er een prachtige kleur bij. De bijtbootjes zijn gemaakt van Hevea rubber. 100% natuurlijk latex rubber van de Heavea boom. Hierdoor kunnen de kraamcadeautjes van Oli & Carol onderling van kleur verschillen. Maar het allerbelangrijkst: de bijtbootjes zijn absoluut veilig om op te kauwen. 

                       Oli & Carol origami bootje mintOli & Carol origami bootje mintOli & Carol origami bootje mint

Sinds kort hebben wij ook de wereldbol speelballen in ons assortiment. Ook dit bijtspeelgoed is weer een schot in de roos. Een mooie rubber bal met een relief van dieren en bomen, dit geeft veel grip. De wereldbol verkopen wij in de prachtige kleuren zoals wij die van Oli & Carol gewend zijn. 

                      Oli & Carol origami bootje nudeOli & Carol origami bootje nude Oli & Carol origami bootje nude               

Zoals je ziet hoef je dus niet verder te zoeken naar het perfecte kraamcadeau. (En zit je favoriet er nog niet bij? Binnenkort nog meer kraamcadeau tips!)