Al bijna 100 jaar maakt het franse speelgoedmerk VILAC houten speelgoed met passie en kennis. Gelukkig maakten wij een aantal jaren geleden kennis met dit geweldige speelgoedmerk en blijft hun aanbod in ontwikkeling. Naast de bekende vaste artikelen zoals het VILAC tipi, tekenmallen en onze besteller het fietsvliegertje heeft VILAC ook een prachtig lijn blikken speelgoed.

Een van onze persoonlijke favorieten, Nathalie L'éte ontwierp voor VILAC een paar succesnummers. De VILAC tipi indianentent voegden wij 3 jaar geleden toe aan onze collectie. De tipi was binnen no time uitverkocht. Weet je wat zo leuk is aan de VILAC tipi indianentent? Hij is niet alleen leuk voor buiten, maar ook prachtig als accessoire op de kinderkamer.

Op onze werkplek staat een VILAC speelgoed piano. Zodra onze kinderen een voet over de drempel zetten vliegen ze direct door naar de VILAC piano. En het moet gezegd; het geluid wat uit de Vilac piano komt is helemaal niet hard en schel dus de kleine muzikanten mogen naar hartenlust componeren! De VILAC piano is ook geïllustreerd door Nathalie L'éte.
Nieuw voor 2015 zijn deze 500 stks puzzels van VILAC met illustraties van Nathalie l'ete, ze zijn staan boven aan het verlanglijste van onze meiden. Nog even geduld hebben ze komen dit voorjaar.