Dol zijn wij erop, baby speelgoed dat ook mooi is om naar te kijken. In onze omgeving hebben wij al vaak verse ouders kunnen verrassen met de kijkkaarten van Wee Gallery als origineel kraamcadeau. De zwart-wit dierenset is inmiddels een klassieker!
Door de herhaalde patronen in zwart-wit trek je de aandacht van je baby. Studie wijst uit dat een baby hoog contrasterende patronen kan zien op een afstand van 22 tot 30 centimeter. De Art Cards van Wee Gallery zijn hierop ontworpen.Elk setje bestaat uit 6 kijkkaarten met afgeronde hoeken. Mooi aan de muur met een stukje masking tape of in een lijstje, maar vooral leuk om samen met je kindje naar te kijken. Je verwijdert vieze vingerafdrukken met een billendoekje of een vochtige doek en laat je kleintje natuurlijk nooit alleen met de set.


Elke set Art Cards kijkkaarten heeft een thema. Zo is de set Wee Gallery Art Cards pets heel leuk vanwege de herkenning. Deze set bevat huisdieren zoals een konijn, vogel, hond en goudvis. Voor kleine avonturiers verkopen we natuurlijk de Wee Gallery Art Cards safari, bedenk je eigen avonturen met o.a. de giraffe en de leeuw.
Onze favoriet van dit moment zijn de Wee Gallery Art Cards woodland. Een setje bosdieren met een egel, das, specht, ree, muis en natuurlijk een vos.  Moeite met kiezen? Zoek eens op Wee Gallery in onze shop en je hebt ze overzichtelijk op een rij. (En weet je wat ook leuk is? Wee Gallery verkoopt ook nesting dolls in zwart wit. Zo maak je de babykamer helemaal compleet!) De kijkkaareten van Wee Gallery zijn een mooi kraamcadeau en vergeet ook zeker niet de leuke badboekjes van Wee Gallery te bewonderen. Het favoriete badspeelgoed voor je kleintje!