Facebook title

Dagboeken

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Dagboeken

De mooiste dagboeken met slotje voor meisjes én jongens voor alle verhalen en geheimen.Een dagboek voor kinderen met een slot en 2 sleuteltjes, zodat je geheimen echt geheim blijven. De pagina's zijn gelinieerde en de covers hebben een toffe illustraties. DJECO lovely paper heeft verschillende mooie dagboeken ook met magische pennen voor je allergrootste geheimen.

Waarom is een dagboek nuttig voor een kind?

Er gebeurt veel in een het leven van een kind, ze ervaren heel anders dan wij volwassen en stellen vragen waar wij volwassen niet mee bezig zijn. Een dagboek voor kind kan ze helpen hun gedachten te verwoorden, hun verhaal kwijt te kunnen en natuurlijk om geheimen die alleen voor een dagboek bestemd zijn te delen (dus ouder niet stiekem gaan lezen). Het schrijven in een dagboek voor een kind is rustgevend, het leert ze ook om hun gevoelens te uiten en de meeste kinderen vinden verhalen schrijven leuk dus laat ze vooral ook hun fantasie gebruiken. Is je kind onrustig na een dag? Laat ze dan wat korte verhaaltjes opschrijven en neem aan de hand van het dagboek de dag door, zo heeft elk kind voor het slapen gaan de ruimte om zijn verhaal kwijt te kunnen en lekker te gaan slapen.

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • vandaag besteld
  morgen in huis
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1643 beoordelingen.