Facebook title

Speelgoed Muziekinstrumenten

Speelgoed Muziekinstrumenten

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

60 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren

60 artikel(en)

Speelgoed Muziekinstrumenten

We spelen graag voor de muziek uit als het gaat om ons assortiment speelgoed muziekinstrumenten hout, muziek maken en spelen op muziekinstrumenten maakt kinderen blij, zie ze eens bewegen op de muziek. Muziek hoort er gewoon bij!

De meeste kinderen vinden muziek maken echt fijn,  op een echt instrument of door lekker met een pollepel op een pan te slaan en het is ook nog eens goed voor hun ontwikkeling. Muziek draagt bij in de sociale vaardigheden en heeft een positief effect op de intelligentie van je kind.
Zelf muziek maken heeft nog meer positieve effecten op je kind. De emotionele ontwikkeling wordt gestimuleerd en creativiteit.  Door een instrument te bespelen wordt de motoriek geoefend worden. Laat je kind spelenderwijs verschillende muziekinstrumenten ontdekken, laat ze plezier maken, zingenen dansen met broertjes of zusjes, beleef de muziek.

Muziekinstrumenten 1 jaar

De allerkleinsten kunnen muziek maken met een houten maracas, xylofoon of een fluit geschikt vanaf 1 jaar. Er is ook een speciale xylofoon voor de allerkleinsten of beter gezegd voor de ouders, de toetsen zitten aan elkaar verbonden met elastiek, hierdoor heeft de xylofoon een fijn geluid. Hard genoeg om mee te spelen, zacht genoeg voor de omgeving. 

Muziek met peuters

Voor peuters is er een muziek set met een trommel, castagnetten en maracas. Een houten gitaar of banjo is voor kinderen vanaf 3 jaar maar kijk wel goed of ze al goed om kunnen gaan met de snaren. Dit geldt ook voor de trommel, een muziek trommel is geschikt om op te trommelen wanneer je kleuter wil drummen kies dan voor emmer waar ze even flink op los kunnen gaan.

Muziekdoosjes

De prachtige muziekdoosjes van DJECO horen ook in dit assortiment niet om op te spelen maar om naar te luisteren, je wint ze op totdat het muziekdoosje weerstand biedt en wanneer je het doosje open maakt begint er een poppetje te draaien en een muziekje te spelen.

Kids Concept, DJECO, Plan Toys en VILAC hebben een prachtige collectie muziekinstrumenten gemaakt voor kinderen.

 • Vragen?
  0572 - 700 203
 • vandaag besteld
  morgen in huis
 • Veilig bestellen
  en betalen
 • Niet goed?
  Geld terug!
Wee Gallery Vilac Janod Petit Monkey Ferm Living DJECO Tender Leaf Plan Toys KidsDepot Nobodinoz BLAFRE Jellycat Le Toy Van Trixie Kids Concept Liewood
PSikhouvanjou krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1678 beoordelingen.