Betaalmethodes

Voor de verwerking van de betalingen in onze shop werken wij samen met Mollie en Klarna (betaal later), wij bieden de onderstaande betaalmethodes aan. Het invoeren van gegevens en de betaling verloopt in onze webshop via een beveiligde SSL verbinding, te herkennen aan https bovenin je browser.

iDEAL (NL)

Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is een directe online overboeking van je bankrekening meteen naar Mollie, we ontvangen direct jouw betaling. 

  • iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:
  • Je hoeft zich niet te registreren. Je kunt iDEAL gebruiken als je bankiert bij een van de deelnemende banken.
  • Het is veilig, want je betaalt in de omgeving van uw bank.
  • iDEAL is gemakkelijk omdat alle betaalgegevens voor je worden ingevuld en je weet direct of de betaling geslaagd is.
  • Je houdt controle op en overzicht van je saldo. De iDEAL-betaling is meteen zichtbaar op je rekeningoverzicht.

KLARNA – betaal later (NL-BE-DE-AT-FI)

KLARNA ‘Achteraf Betalen' maakt uitgestelde betaling mogelijk, je betaalt binnen 30 dagen. 'Achteraf Betalen' is beschikbaar voor klanten in Nederland, Belgie, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

KLARNA biedt voordelen ten opzicht van andere online betaalmethoden:

  • Je betaalt pas als een eventuele retourzending door de webwinkel verwerkt is.
  • Je betaalt zonder rente of extra kosten tot en met 30 dagen later.

De algemene voorwaarden van Klarna:
NL Terms and conditions
BE Terms and conditions  

Bancontact (BE)

Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash. Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd altijd 3D-secure beveiligd. Via de app van Bancontact is het online betalen nog makkelijker geworden voor jouw als Belgische klant.

Belfius (BE)

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

Je kiest eerst Belfius als betaalmethode en daarna of je via mobiel wil verkopen (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net). Belfius Mobile werkt via een QR-code. Je kan snel afrekenen door de QR-code te scannen.
Kies je voor Belfius Direct Net? Zorg dan dat je je kastje (of reader, scanner) bij de hand hebt om de betaling te accorderen. 

KBC/ CBC (BE)

Met de KBC/ CBC betaaloptie kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig.  Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom..

Via de KBC/CBC-betaalnop kun je online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Credit Card (INT)

Je kunt betalen met Master Card en Visa Card. Alle credit card betalingen worden voor ons verwerkt door Mollie die de betaling in een beveiligde omgeving afhandelt.

QR-code

Het overnemen van het juiste kenmerk en rekeningnummer is natuurlijk wel wat foutgevoelig. Er is daarom ook een mogelijkheid om simpelweg een QR-code in te scannen en op deze manier te betalen. Heb je een rekening bij de ING of bunq en beschikt je over de app voer dan de overboeking eenvoudig uit door de QR-code in te scannen.

PSikhouvanjou cadeaubon (INT)

De PSikhouvanjou cadeaubon kun je in de check out verzilveren, plaats je de bestelling en kies in het afrekenscherm kies je voor de betaalmethode PSikhouvanjou cadeaubon. Wanneer er nog een restant bedrag over blijft kun je deze voldoen met een van de aangeboden betaalmethodes.

De cadeaubonnen zijn geldig tot en met 2 jaar na uitgifte van de bon, de uitgifte datum staat op de cadeaubon vermeld.