Zakelijk

Wil je een zakelijke aankoop doen voor jullie kinderdagverblijf, school of gemeente of ga je samen met collega's een cadeau bestellen voor je collega die bevallen is dan ben je hier op de juiste plek.
Wij werken samen met veel kinderdagverblijven, bedrijven en instanties: voor verjaardagen, kraamcadeau's en met Sinterklaas verzorgen wij de leukste cadeau's.

Zakelijk bestellen


Voor bedrijven en instanties hebben we een aangepast werkwijze zodat jullie makkelijk en eenvoudig kunnen bestellen.Jullie financiële afdeling ontvangt een factuur voor de betaling. Voor alle zakelijke bestellingen geldt een proforma basis en een minimaal bestelbedrag van €20.00.
Zodra de betaling ontvangen is versturen wij de bestelling.

Zakelijk bestellen vanuit het buitenland


Wil je zakelijk bestellen vanuit het buitenland? Ook dat is mogelijk volg dan dezelfde stappen, vraag een zakelijk account aan wacht op de activering van je account.

Hoe vraag ik een zakelijk account aan? 


Stuur ons een mail info@psikhouvanjou.nl je ontvangt dan van ons een uitnodiging voor een zakelijk account. Jullie account wordt door ons gecheckt op BTW - en kvk nummer en daarna wordt het account geactiveerd en kunnen jullie bestellen.

Het is niet mogelijk om de merken die wij verkopen via ons in te kopen, wij zijn geen distributeur.

Media en uitleen


Voor de onderstaande punten tav media en uitleen kun je contact opnemen via info@psikhouvanjou.nl

  • Beeldaanvraag
  • Uitleen voor een fotoshoot
  • Samenwerking met influencers of andere samenwerkingen

Goede doelen


Wij steunen Ronald Mc Donaldhuis in Zwolle.